over ons - Luca webdevelopment

Versterk Je Online Aanwezigheid: Maatwerk, Strategie en Resultaat op Maat
Bouw jouw online succes met maatwerk, strategie en resultaat.

image
over ons

De Webdeveloper van Meierijstad en omgeving!

Ben je startende en ben je opzoek naar een webdeveloper die aan jouw wensen kan voldoen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met ruim 5 jaar ervaring in het ontwerpen van websites. Voor elk project wordt er een design ontworpen en volledig uitgevoerd tot een werkende website.

Werkwijze

Bij Luca Webdevelopment zetten we ons volledig in om websites en webshops te creëren die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Onze werkwijze is erop gericht om jouw online aanwezigheid tot een succes te maken. Hieronder zie je hoe we te werk gaan:

Analyse en Planning:

We starten met een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw doelen, doelgroep en wensen volledig in kaart brengen. Daarbij analyseren we de concurrentie en bespreken we de functies die jouw website nodig heeft, zoals een webshop, blog of portfolio. We stellen een heldere structuur op voor de site (sitemap) en zorgen ervoor dat SEO-doelstellingen en marketingstrategieën direct worden meegenomen.

Verder bepalen we samen de technische specificaties zoals hosting, beveiliging en eventuele back-upservices. We kiezen de juiste plugins, zoals WooCommerce voor webshops, en kijken of er maatwerk PHP nodig is om aan specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Uiteindelijk leveren we een duidelijke projectplanning en offerte met mijlpalen en deadlines, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Ontwerp (Design):

In de ontwerpfase brengen we jouw ideeën tot leven. We starten met wireframes voor belangrijke pagina's zoals de homepage, productpagina's en contactpagina's. Met behulp van tools zoals Figma of Adobe XD maken we een interactief prototype dat je kunt testen.

image

Beoordeling van onze klanten

★★★★★
Zeer tevreden, deskundige webdesigner!
E
Eugène van den Broek
★★★★★
Beoordeling met 5 sterren

E
Ellen Hol
23 januari 2024
★★★★★
Beoordeling met 5 sterren

A
Anouk van der Pas